Coronavirus en voetbal

Wat betekent het Coronavirus voor het voetballen bij V.V.Vianen? Onderstaand staan de aanbevelingen van een aantal instanties: – Voel je je gezond, ben je niet verkouden, heb je geen klachten aan je luchtwegen en geen koorts, dan kun je gewoon komen trainen en wedstrijden spelen. – Neem je eigen drinkflesje mee (drink niet uit elkaars fles) – Geef elkaar geen knuffel – Schud elkaar niet de hand – Moet je toch niezen: nies dan in je elleboog, neem voor de zekerheid papieren zakdoekjes mee en gooi deze na 1x gebruik weg, probeer het aanraken van je neus, mond en ogen te beperken. – Was je handen regelmatig, dus vaker dan normaal, daarmee kun je voorkomen dat je besmet raakt. – Shake hands is bij de wedstrijden ook niet aan te raden, wens elkaar als je langs elkaar loopt bij de line up een fijne wedstrijd.
Houd 1,5 meter afstand, was regelmatig je handen, hoest of nies in je elleboog of in tissue, neem overal de aangegeven route, vorm geen groepen en als je je niet lekker voelt: Blijf thuis!

Reacties gesloten.